Što je IGSICA

U svrhu promocije zdravog načina života, posebno među mladeži, te pravilnog vrednovanja sporta i odrastanja, na portalu IGRACI.com stvorena je jaka zajednica bazirana na sportu, kako amaterskom tako i profesionalnom.

Cilj sportaša, roditelja, trenera, navijača i ostalih članova je smanjiti troškove roditeljima djece sportaša, osigurati djeci poticajno okruženje, klubovima omogućiti financijsku i/ili materijalnu pomoć te osigurati tvrtkama transparentno sudjelovanje u sustavu sporta, a da pritom i sami imaju koristi.

Za ostvarenje postavljenih ciljeva, Zdrava sportska zajednica IGRACI.com pokrenula je projekt IGSICA - IDentifikator sportaša, kao zajednički program članstva zainteresiranih pojedinaca, udruga/klubova i partnera. Članske iskaznice iz programa IGSICA su ujedno i klupske iskaznice te uz osnovnu mogu biti izdane i prilagođene IGSICE, s klupskim obilježjima za klubove/udruge koji su se službeno pridružili.

Dodatna pogodnost je što članstvo nije isključivo rezervirana za sportaše, klubove/udruge i tvrtke partnere, već i za rodbinu mladih sportaša te prijatelje i navijače koji tako direktno podupiru svoj klub/udrugu.

Posjedovanjem IGSICE član ima službenu potvrdu pripadnosti svom klubu, odnosno Zdravoj sportskoj zajednici IGRACI.com na period od godinu.
Uz pogodnosti zajedničkog programa odanosti koji raste sa brojem partnera koji se pridružuju, svaki član dobiva svoj profil na portalu IGRACI.com gdje bez ograničenja prati SVE sadržaje za članove, rezultate iz svoje lige, strijelce, komentare kola, te može koristiti alate za objavu vlastitih sadržaja; fotografija, komentara i ostalo.


Za sva pitanja i nepoznanice nas kontaktirajte.Opširnije o klupskim iskazinicama: Brošura

Izdvojene ponude

  • 1
  • 2
Premium sadržaji portala IGRACI.com

Premium sadržaji portala IGRACI.com

IGRACI.com - Zdrava sportska zajednica

2018. godina

-20% na informatičke usluge

-20% na informatičke usluge

NEstar d.o.o. - popust na informatičke usluge

2018. godina

Popust na hosting paket -50kn

Popust na hosting paket -50kn

Usluge.NET - popust na paket usluga hostinga

2018. godina

-10% na usluge, bez PDV-a

-10% na usluge, bez PDV-a

INTRID d.o.o- - Inteligentna rješenja i dizajn

2018. godina